برای تغییر سبک زندگی باید به سمت برنامه سازی دینی حرکت کنیم
یک پژوهشگر حوزوی تأکید کرد: برای تغییر سبک زندگی باید از سطح آموزه ای و محتوایی دین به سمت برنامه ای دین و نظام سازی حرکت کرده و با دیالوگ های عقلانی اسلام را بسط دهیم.
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری شهدای ایران حجتالاسلام احمد رهدار، استاد حوزه و دانشگاه قم شب گذشته در سومین جلسه از سلسله نشستهای سبک زندگی در قرارگاه فرهنگی ولی امر، درباره آسیب شناسی سبک زندگی و تاثیر فرهنگ غرب برسبک کنونی اظهار داشت: در ایام پیروزی انقلاب اسلامی، غرب در ساحت تفصیلی و انقلاب در ساحت اجمالی خود به سر میبرد از این رو وجوه مواجهه انقلاب با دنیای غرب چندان ملموس و واضح نبود اما به تدریج که انقلاب اسلامیبه تفصیل رسید این وجوه و مواضعی که میبایست در برابر غرب اتخاذ کند بیشتر آشکار شد.
تکثرگرایی غرب به خاطر جبران خشکیدن منابع مولد فکری و علمیآن است
وی افزود: ما هر چه جلوتر میرویم به لحاظ معرفتی برنده ایم، این در حالی است که غرب به محاق میرود و کتابهای مرگ فلسفه ، غروب غرب و تئوریهای پایان نوشته میشود، بنابراین به لحاظ عینی در برابر تکثرات عینی غرب که بر سرشاخه فلسفه دکارت استوار است، دستمان خالی خالی میشود.
حجتالاسلام رهدار گفت: امام خمینی(ره) با طرح و احیای اندیشه ولایت فقیه دو تحول بنیادی ایجاد کرد؛ نخست آنکه مباحث ولایت فقیه را از احکام ثانوی ارتقا داده و در مقیاس احکام اولی مطرح کرد و دیگر اینکه تئوری را به نظام تبدیل کرد چرا که چشم انداز فقه سیاسی ما تمدن سیاسی و تبدیل نظام به تمدن است.
وی ادامه داد: ما هر چه جلوتر آمدیم در مقیاس اندیشه به عمق رفتیم و به همان میزان هم آرام تر شدیم در حالیکه سی سال قبل غرب مدام ما را نقد میکرد که شما عصبی و تندرو هستید ولی ما آرام هستیم.
این استاد حوزه و دانشگاه ابراز داشت: ما در حال رسیدن به استقرار و ارائه فکر و طرح هستیم اما غرب در شرایطی که منبع مولد علم و فکرش خشکیده باید پوششی برای اضطراب خود پیدا کند از این رو دست به تکثر زده است.